Word suppoost van het Oeteldonks Gemintemuzejum

Ben jij een echt Oeteldonker en wil jij ónze verhalen, ónze beleving en ónze emoties van het mondiaal unieke Oeteldonks carnaval doorvertellen? Wat is er dan mooier om dat te doen aan de hand van originele kostuums, onderscheidingen, muziek, afbeeldingen, documenten, vaandels etc., die het tastbare bewijs vormen van ons feest. En dat kan in het Oeteldonks Gemintemuzejum, het enige echte carnavalsmuseum van Nederland!

Natuurlijk…we doen dat op gepaste afstand en voorzien van alle benodigde voorzorgsmaatregelen en hulpmiddelen. We zouden zó graag weer zes dagen per week (dinsdag t/m zondag, ’s middags van 13.11u-17.11u) ons carnaval willen laten beleven, maar het ontbreekt nu aan voldoende medewerkers. De openstelling is daardoor helaas beperkt tot drie dagen. Daarom doen we een dringend beroep op jullie om mee te helpen om óns carnaval, juist nu in coronatijd, beleefbaar te houden.

Meld je aan!

Meld je dus aan voor wellicht het leukste museum van ’s-Hertogenbosch en van Oeteldonk: het enige echte Nationaal Carnavalsmuseum ‘Oeteldonks Gemintemuzejum’. Aarzel niet en doe dat via het emailadres m.rovers@carnavalsmuseum.nl. Mocht het je ontbreken aan wat basale kennis, geen probleem, dat lossen wij met je op.