Vanaf 8 juni gaan we weer open!

Je bent vanaf dinsdag 8 juni weer harte welkom in het Oeteldonksch Gemintemuzejum. Onze deuren gaan dan om 13.11 uur eindelijk weer open. We vinden het belangrijk dat je bezoek ondanks de maatregelen aangenaam verloopt, zoals je van ons gewend bent. Daarom zetten we hier alle praktische informatie op een rijtje.

Voor toegang tot het museum is een reservering noodzakelijk. Draag een mondkapje tijdens je bezoek aan het museum. Zo kunnen we allemaal op een veilige manier genieten van het museum.

Maatregelen

Het museum is aangepast aan de actuele maatregelen. We vragen je de aanwijzingen van onze medewerkers en onderstaande bezoekregels op te volgen.

• Draag een mondkapje tijdens je bezoek.
  • Betaal uitsluitend met pin of mobiel.
  • Houd 1,5 meter afstand van bezoekers die niet behoren tot het eigen huishouden.
  • Volg de voorgeschreven hygiënemaatregelen:
    desinfecteer en was je handen zo vaak mogelijk;
    hoest en nies in je elleboog;
    vermijd handen schudden.

Reserveren

De veiligheid van de bezoekers en medewerkers van ons museum staat voorop. Om het museum te bezoeken is reservering vooraf verplicht. We mogen slechts een beperkt aantal bezoekers in het museum toelaten. Door van tevoren te reserveren, kunnen wij het aantal bezoekers reguleren. Zo ben jij verzekerd van toegang tot het museum binnen het gereserveerde tijdslot.