Unieke Oeteldonkse horloges

Het Oeteldonks Gemintemuzejum presenteert drie unieke horloges in een gelimiteerde oplage. Er zijn slechts een beperkt aantal per model beschikbaar dus haast is geboden. De horloges worden geleverd in een geschenkdoosje.

De prijs is al even leuk en uniek als de horloges zelf, slechts € 22,- per stuk.
De horloges zijn alleen te koop in het Carnavalsmuseum.

Heren model: Multiband

Een royaal horloge van 43mm. Met eenvoudig te verwisselen band in de oeteldonkse kleuren en in klassiek blauw wit. Passend voor iedere gelegenheid het gehele jaar door. De wijzerplaat heeft een unieke urenverdeling met een carnavaleske knipoog. De afbeelding van de nar rondt de bijzondere uitstraling af. Het horloge heeft een krasvrij glas en een quartz uurwerk. Aan de achterzijde is een unieke gravure aangebracht. Een “must have” voor iedere Oeteldonker!

Dames model: Multiband

Een charmant horloge voor alle charmante Oeteldonkse dames. Met de unieke eenvoudig te verwisselen band is het horloge chique of juist feestelijk. De unieke wijzerplaat en de vrolijke nar geven altijd stof tot gesprek. Het horloge heeft een diameter van 36mm en heeft een krasvrij glas en een quartz uurwerk. De achterzijde is voorzien van een gravure.

Heren model: Rubberen band

Een robuust horloge met stevige kast en rubberen band. De vrolijke drie kleuren en de duidelijke wijzerplaat zorgen ervoor dat het horloge goed afleesbaar is op ieder moment van de dag. Een quartz uurwerk en het krasvrije glas maken deze oeteldonkse allrounder helemaal af!