Opwèrmer Kwèk - 60 jaar Winnaars Kwèkfestijn

Tijd: 20:00 uur
Locatie: HAL8 - Brabanthallen

Kaarten bestellen

Theater aan de Parade en Blauwen Aovond Commissie presenteren Kwek-Prom ‘Opwèrmer Kwèk 2021’. Een avondvullende muziekmedley en een ode aan 60 jaar Kwèkfestijn. Vele originele solisten van toen maken hun opwachting!

Deze bijzondere avond staat in het teken van un èchte Oeteldonkse prom ‘Opwèrmer Kwek 2021’; een avondvullende muziekmedley waarin alle winnaars van de afgelopen 60 jaar Kwekfestijn voorbijkomen. Denk aan Wil Koks, Karel Coolegem, Wil van Vught en Evert Broekmans. Natuurlijk mogen Wim en Danny van Nimwegen niet ontbreken deze aovond en ook de jongste ster Kelsey Ikkersheim zal aanwezig zijn. ‘Opwèrmer Kwèk’ vindt plaats op 20 november aanstaande in Hal 8 van de Brabanthallen.

Livestream

Kun je er niet bij zijn? Geen nood, thuis kijken kan ook: kijk zaterdag 20 november vanaf 20:00 uur hieronder naar de livestream