Oeteldonkse Optochtontwerpen online

In deze tijden waarin we ons opmaken om carnaval niet te vieren, zetten de carnavalsorganisaties, horeca en dus ook hèt Nationaal Carnavalsmuseum 'Oeteldonks Gemintemuzejum' zich in om de getroffen carnavalsvierders toch een zekere beleving te presenteren. Allerlei digitale programma's besteden op creatieve wijze de komende tijd aandacht aan ons aller carnavalsfeest.

Word suppoost van het Oeteldonks Gemintemuzejum

Ben jij een echt Oeteldonker en wil jij ónze verhalen, ónze beleving en ónze emoties van het mondiaal unieke Oeteldonks carnaval doorvertellen? Wat is er dan mooier om dat te doen aan de hand van originele kostuums, onderscheidingen, muziek, afbeeldingen, documenten, vaandels etc., die het tastbare bewijs vormen van ons feest. En dat kan in het Oeteldonks Gemintemuzejum, het enige echte carnavalsmuseum van Nederland!

Update Coronavirus

De veiligheid van de bezoekers en medewerkers van ons museum staat voorop. Hierin hanteren we de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Wij hebben daarom besloten tot 1 juli het museum te sluiten voor alle bezoekers.